Dětská mikina pro milovníky knížek a čtení

Produkt Dětská mikina pro milovníky knížek a čtení z kategorie mikiny a svetry od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 619 Kč. Celý popis 619 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zahřátí s knižní vášní! Naše dětská mikina pro malé knihomoly je ideálním společníkem pro chladné dny, kdy se vaše dítě zahalí do pohodlí a kouzelného světa příběhů. S potiskem tepu a symbolů knih, tato mikina je jako vstup do země fantazie a dobrodružství. Potisk na mikině je navržen s láskou ke čtení a nadšením pro příběhy. Symbol tepu vytváří pocit živé energie, která pulzuje s vášní pro knihy. Každý úder tepu se stává novým dobrodružstvím, ať už na stránkách starověkých hradů, v kouzelných lesích nebo ve sci-fi vesmírech. Mikina je dostupná v působivých barvách, jako je modrá, zelená nebo černá, aby se zvýraznilo grafické umění a vybrali jste si takovou barvu, která nejlépe vyjadřuje osobnost vašeho malého knihomole. Protože láska ke čtení je dar, který se rozvíjí od nejútlejších let, tato dětská mikina je dokonalým dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Nabízí nezaměnitelný zážitek, který zahřeje srdce a posiluje lásku k příběhům již od nejmladších věků. Ať vaše dítě objeví magický svět literatury a vytvoří si svá vlastní dobrodružství v této útulné a stylové mikině!

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v různých barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:98-104,110-116,134-140,146-152,158-164,122-128
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek