Dětská mikina s potiskem Carnage - pro milovníky Marvelovek

Produkt Dětská mikina s potiskem Carnage - pro milovníky Marvelovek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 649 Kč. Celý popis 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si dětskou mikinu, která je jako portál do adrenalinově nabitého komiksového světa Marvelu. Tato mikina je pro malé milovníky Marvelu, kteří obdivují temnější a záhadnější stránky tohoto unikátního vesmíru. Carnage, jedna z nejděsivějších postav v Marvelově galerii záporáků, je zde pro ně v celé své destruktivní kráse. Carnage je vyobrazen v celém svém nesmírně hrozivém provedení. Jeho zbraně, podobné ostrým chapadlům, jsou zdůrazněny v černém kontrastu, což dotváří jeho nezaměnitelný a děsivý vzhled. Tato mikina je víc než jen oblečení. Je to cesta do světa temna a konfliktu, kde se setkávají hrdinové a zloději, a kde se zrodil jeden z nejděsivějších a nejnebezpečnějších záporáků v celé Marvelově historii. Pro malé milovníky Marvelu je to příležitost nosit svou vášeň na srdci a být součástí tohoto neuvěřitelného komiksového dobrodružství. Darovat něco, co zohledňuje jejich oblíbenou komiksovou postavu, je jistý způsob, jak získat úsměv na tváři a vyjádřit svou péči a pozornost. Pro fanoušky komiksů je výběrem této mikiny vyjádření pochopení jejich záliby a vášně pro tento fantastický svět hrdinů a záporáků. Při nošení této mikiny budou děti mít možnost ukázat svůj osobní styl a zároveň se cítit pohodlně během dlouhých školních dnů. Carnage na mikině je výrazný a nese s sebou ten správný komiksový náboj, který jistě přiláká pozornost spolužáků a kamarádů.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:98-104,110-116,122-128,134-140,146-152,158-164
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek