Dětské fotbalové tričko s potiskem fotbal volá - skvělé tričko na narozeniny

Produkt Dětské fotbalové tričko s potiskem fotbal volá - skvělé tričko na narozeniny z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské triko s potiskem volajícího fotbalu je prostě dokonalým dárkem pro všechny malé nadšence tohoto nádherného sportu. Je to víc než jen tričko – je to projev vášně a zájmu o fotbal, který bude rozhodně potěšit každého mladého fanouška. Na přední straně trička najdete grafický potisk fotbalového míče, který je připraven na akci. Její energický design zdůrazňuje vzrušení fotbalu a přenáší jej přímo na malé nositele trička. Pro dětské milovníky fotbalu je to jako nosit svou vášeň na hrudi as hrdostí ji ukazovat světu. Kromě své fotbalové vášně je toto triko také stylové a pohodlné. Je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je příjemný na dotek a zaručuje pohodlí po celý den. Jeho sportovní střih je vhodný nejen pro tréninky, ale i pro běžné nošení do školy. Dětské tričko s potiskem fotbalového míče je ideálním dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro vaše malé fotbalové nadšence. Potěšte je tímto originálním dárkem, který bude nejen výrazem vaší podpory, ale také výborným způsobem, jak je povzbudit k aktivnímu sportování a projevování vášně pro fotbal. Ať jsou vaše děti na tréninku, ve škole nebo kdekoli jinde, toto triko s potiskem fotbalového míče bude vždy výbornou volbou. Pomůže jim vyjádřit jejich zájmy a zároveň jim poskytne pohodlnost po celý den. Zadejte svým malým fotbalovým nadšencům dárek, který bude nejen jejich oblíbeným kouskem oblečení, ale také výrazem vášně, kterou pro fotbal cítí. Toto triko je nejen módním zázrakem, ale také fotbalovým výrokem a malými sportovci ho určitě ocení a budou na něm hrdí.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek