Dětské mikina s potiskem hráče Erling Braut Haaland - ideální pro malé fotbalisty

Produkt Dětské mikina s potiskem hráče Erling Braut Haaland - ideální pro malé fotbalisty z kategorie mikiny a svetry od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 649 Kč. Celý popis 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Máte doma malého fotbalového fanouška, který neskonale obdivuje talentovaného norského střelce Erlinga Haalanda? Naše dětská mikina s jeho potiskem je ideálním způsobem, jak propojit vášeň pro fotbal s pohodlným a stylovým oblečením. Tato mikina je ozdobena kvalitním potiskem, který zachycuje jednoho z nejlepších útočníků na světě, Erlinga Haalanda, v akci. Vaše dítě bude moci nosit svého fotbalového hrdinu s hrdostí. Mikina je vyrobena z pohodlné a měkké bavlněné směsi, která zajistí, že vaše dítě se v ní bude cítit pohodlně a bude mít dostatek tepla, i když je venku chladněji. Mikina má moderní střih a sportovní design, který nejen potěší vaše dítě, ale také ho udělá stylovým na hřišti i mimo něj. Mikina má pohodlný střih, který umožňuje volný pohyb. Je perfektní nejen pro hraní fotbalu, ale také pro každodenní nošení. Tato dětská mikina s potiskem fotbalisty Erlinga Haalanda je dokonalým dárkem pro malého fotbalového fanouška. Pomozte svému dítěti vyjádřit jeho vášeň pro fotbal a inspirovat ho k dosahování jeho fotbalových snů. Objednejte tuto mikinu ještě dnes a dejte svému dítěti stylový a pohodlný oděv, kterým bude hrdé!

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:98-104,110-116,122-128,134-140,146-152,158-164
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek