Dětské mikina s potiskem hráče Neymar - ideální pro malé fotbalisty

Produkt Dětské mikina s potiskem hráče Neymar - ideální pro malé fotbalisty z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 499 Kč. Celý popis 499 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Máte doma malého fotbalového nadšence, který obdivuje jednoho z největších fotbalových talentů světa? Naše dětská mikina s potiskem slavného fotbalisty Neymara je perfektním způsobem, jak sdílet vášeň pro fotbal a podpořit jeho hrdinu!  Mikina je vyrobena z měkké a příjemné bavlněné směsi, která zajistí, že vaše dítě bude v ní pohodlné a zároveň teplé i během chladnějšího počasí. Mikina má pohodlný střih, který umožňuje volný pohyb. Je ideální nejen pro fotbal, ale i pro každodenní nošení. Tato dětská mikina s potiskem fotbalisty Neymara je skvělým způsobem, jak sdílet lásku k fotbalu a inspirovat vaše dítě. Buďte jeho největším fanouškem a podpořte ho na jeho cestě za fotbalovými sny. Objednejte tuto mikinu ještě dnes a udělejte vašemu dítěti radost, která ho bude motivovat a inspirovat!

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:158-164
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek