Dětské mikina s potiskem hráče Sergia Ramose - ideální pro malé fotbalisty

Produkt Dětské mikina s potiskem hráče Sergia Ramose - ideální pro malé fotbalisty z kategorie mikiny a svetry od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 649 Kč. Celý popis 649 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětská mikina s motivem Sergia Ramose je nejenom stylovým oděvem, ale také výrazem vášně pro fotbal a obdivu k jednomu z nejuznávanějších fotbalových hráčů. Tato mikina spojuje pohodlí s vášní pro hru a udělá z vašeho malého fotbalového fanouška skutečného šampiona. Motiv Sergia Ramose na této mikině zachycuje jeho charakteristický výraz a sílu na hřišti, což dodává mikině dynamiku a energii. Jeho grafika je provedena s precizností a radostí, aby každý detail vynikl a připomínal váš oblíbený fotbalový moment. Mikina je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují nejen dlouhou životnost, ale také pohodlí během každodenního nošení. Jeho moderní střih a pohodlný design jsou ideální pro každého malého fotbalového nadšence, který chce ukázat svou podporu svému oblíbenému hráči. Dejte svému dítěti dárek, který září vášní pro fotbal, s dětskou mikinou s motivem Sergia Ramose. Buďte součástí fotbalového dění a nechte vaše dítě vyjádřit svou lásku k hře a obdiv k jednomu z nejvýznamnějších hráčů své doby.

Na našem eshopu můžete standardně koupit mikinu v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě mikiny nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:98-104,110-116,122-128,134-140,146-152,158-164
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek