Dětské narozeninové tričko s potiskem Nintendo Switch a nápisem Level

Produkt Dětské narozeninové tričko s potiskem Nintendo Switch a nápisem Level z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte dětské originální narozeninové triko? Toto vtipné narozeninové triko s nápisem Level a Nintendo Switch, které zobrazuje věk vašeho dítěte si vaše děti zamilují na první pohled. Milují vaše děti hry na Nintendo Switch? Tak potom toto triko jim nesmí chybět. Určitě znáte tu radost vašich dětí, když projedou herní kolo a jsou v cíli. Toto detské triko se perfektně hodí do školy, na tréninky jednoduše všude kam vaše děti potřebují. Narozeninové tričko, které budou spolužáci zaručeně závidět. Potisk perfektně vynikne na bílém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou. Nezapomeňte nám do poznámky prosím napsat číslo, které budeme tisknout na triko.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek