Dětské tričko Basketbal volá Musím jít! - skvělý dárek pro milovníky basketbalu

Produkt Dětské tričko Basketbal volá Musím jít! - skvělý dárek pro milovníky basketbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zažijte nezapomenutelné chvíle na hřišti s naším dětským tričkem 'Basketbal volá. Musím jít!', které je speciálně navrženo pro malé nadšence tohoto úžasného sportu. S tímto jedinečným oblečením se vaše dítě stane hrdým vyznavačem basketbalu, který zároveň vyjadřuje svoji vášeň a odhodlání. Jeho výrazný design s potiskem 'Basketbal volá. Musím jít!' je stejně zábavný jako samotná hra a přinese vašemu malému hráči spoustu radosti a potěšení. Je to víc než jen tričko - je to způsob, jak sdílet svou lásku k basketbalu s celým světem. Toto triko není jen skvělým oblečením, ale také vynikajícím dárkem pro vaše dítě na narozeniny nebo Vánoce. Jeho univerzální styl jej činí ideálním pro každou příležitost a jeho výjimečný design si získá srdce každého malého basketbalového nadšence. Nezáleží na tom, zda je vaše dítě fanouškem černého nebo bílého trička, potisk 'Basketbal volá. Musím jít!' se na něm skvěle vyjímá a dodá mu ten správný šmrnc sportovního stylu. Toto triko je ideálním společníkem pro každodenní aktivity – ať už je to návštěva školy, tréninkové hřiště nebo basketbalový zápas, vaše dítě bude vždy stylově oblečené a připravené na jakoukoli výzvu. Udělejte svému malému basketbalovému nadšenci radost tím, že mu dáte toto úžasné triko. S 'Basketbal volá. Musím jít!' se váš malý hráč cítit jako skutečný šampion a jeho vášeň pro basketbal bude zářit ještě jasněji než kdy předtím.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek