Dětské tričko Dinosaurus v kapse - originální a stylové dětské tričko

Produkt Dětské tričko Dinosaurus v kapse - originální a stylové dětské tričko z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Roztomilé a originální dětské tričko s potiskem dinosaura, který vykukuje z kapsy. Toto dětské tričko může být skvělým dárkem pro každé dítě, které má rádo dinosauři a zajímavé kousky oblečení. Triko mě navíc hravý a zábavný design, který se bude dětem určitě líbit. Dětské triko s potiskem dinosaura může být skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jinou speciální příležitost. Takový dárek jistě potěší každé dítě. Kromě toho děti se budou moci těšit z toho, že mohou na sobě nosit oblíbeného dinosaura a v tričku se budou cítit stylově a zábavně. Je zřejmé, že skoro každé dítě má v oblibě hrůzostrašného Tyranosaura Rexe. T-Rex na tričku jistě udělá radost každému mladému fanoušku dinosaurů. Potisk perfektně vynikne na bílém, zeleném nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek