Dětské tričko Motokros - tričko pro milovníky motokrosu

Produkt Dětské tričko Motokros - tričko pro milovníky motokrosu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa motokrosovej vášně s tímto úžasným dětským tričkem, které mluví výrazně - 'A little dirt never hurt'. Pro malé dobrodruhy, kteří se nebojí vyrazit na tratě a získat trochu špíny, je toto triko znamením jejich odvahy a nadšení pro motokros. S různými barevnými variantami k dispozici si můžete vybrat takovou, která nejlépe vyjadřuje jejich osobnost a styl. A protože dětství není jen o škole a domácích úkolech, toto triko je ideálním společníkem nejen na venkovní aktivity s přáteli, ale také do školy. Nenechte je omezovat konvenčními normami – dejte jim příležitost vyjádřit svou vášeň a svobodu prostřednictvím oblečení, které vyjadřuje jejich zálibu ve vzrušujícím světě motokrosu. Toto triko není jen o oblečení, je to výraz jejich stylu a osobnosti, který jim dodává sebevědomí a pocit příslušnosti. A jelikož motokros je o dobrodružství a zábavě, toto triko je dokonalým způsobem, jak slavit tuto vášeň. Tak proč nezanechat dojem už v mladém věku? Objednejte si své dětské tričko 'A little dirt never hurt' ještě dnes a nechte je objevit svět motokrosu s nadšením a radostným úsměvem na tváři.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek