Dětské tričko Motokros - tričko pro milovníky motokrosu

Produkt Dětské tričko Motokros - tričko pro milovníky motokrosu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro malé dobrodruhy a milovníky motokrosu je toto dětské tričko ideálním společníkem na cestě k dobrodružství. S potiskem motorky a nápisem 'Ride', toto tričko vyjadřuje jejich vášeň a nadšení pro motokros v každém kroku. S různými barevnými variantami k dispozici si mohou vybrat takovou, která jim nejvíc vyhovuje a nejlépe vyjadřuje jejich osobnost. A protože dětství není jen o vyučování a školních povinnostech, toto triko je ideálním doplňkem nejen na venkovní aktivity s přáteli, ale také do školy. Nenechte své malé dobrodruhy omezovat konvenčními standardy – dejte jim příležitost vyjádřit svou vášeň a svobodu prostřednictvím oblečení, které je bude naplňovat radostí. A protože Vánoce nebo narozeniny jsou časem na radostnou oslavu, toto triko je dokonalým dárkem pro všechny mladé motokrosové nadšence. Takže proč čekat? Potěšte své malé dobrodruhy tímto úžasným dětským tričkem ještě dnes a nechte je vypadat stylově a cool ve svém nadšeném světě motokrosu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek