Dětské tričko Probuďte mě až když budou Vánoce - vánoční tričko

Produkt Dětské tričko Probuďte mě až když budou Vánoce - vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto vtipné dětské vánoční tričko s lenochodem je pro malé dobrodruhy, kteří si rádi užívají svátků s dávkou humoru a neobvyklého přístupu k Vánocům! Na něm můžete vidět lenochoda, který spokojeně spí na stromě, a nápis: 'Wake me up when it is Christmas,' což znamená 'Probuďte mě, když přijdou Vánoce.' Toto veselé triko je jako výraz dětí, které se těší na vánoční svátky, ale občas si rádi udělají zábavný vtip ze shonu a příprav. Lenochod na tričku je symbolem vánočního relaxu a pohody. Je to triko, které povzbudí děti, aby si užívaly svátky bez stresu a napětí. Je to skvělý oděv na vánoční večírky, kde se děti mohou obléknout a rozesmát své přátele. Triko s lenochodem zanechává dojem, že Vánoce jsou opravdu o tom, aby si každý užil příjemný odpočinek a zábavu. Toto vtipné vánoční tričko je průvodcem k veselé a zábavné atmosféře svátků. Ujistěte se, že vaše děti budou mít šťastné a veselé Vánoce s tímto úžasným tričkem, které rozhodně vykouzlí úsměv na jejich tvářích.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek