Dětské tričko s obrázkem růžového prasátka - krásný barevný motiv s plnými barvami

Produkt Dětské tričko s obrázkem růžového prasátka - krásný barevný motiv s plnými barvami z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské tričko je ideální pro malé milovníky zvířat. Na tričku se nachází obrázek roztomilého prasátka, které zaujme a rozveselí jakéhokoliv malého nadšence pro přírodu. Tričko je vyrobeno z kvalitního materiálu, který je měkký a příjemný na nošení. Jeho krátké rukávy a lehký materiál z něj dělají ideální oblečení pro letní dny. Tričko je k dispozici v různých velikostech, takže najdete správnou velikost pro vaše dítě. Toto tričko s roztomilým prasátkem je skvělým doplňkem každé dětské garderoby a je vhodné pro každodenní nošení.

Trika jsou k dispozici v 10 různých barvách, takže si můžete vybrat tu nejvhodnější pro vaše dítě. Jeho univerzální design znamená, že se snadno kombinuje s dalšími kousky oblečení, takže můžete vytvořit nejrůznější styly. S tímto tričkem se Vaše dítě bude cítit skvěle a bude vypadat fantasticky!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek