Dětské tričko s policejním autem - krásný barevný motiv s plnými barvami

Produkt Dětské tričko s policejním autem - krásný barevný motiv s plnými barvami z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské tričko s obrázkem policejního auta je ideální pro malé nadšence do světa policie a záchranných služeb. Tričko je vyrobeno z měkké a příjemné bavlny, která zajišťuje pohodlné nošení pro vaše dítě. Design trička zobrazuje realistický obrázek policejního auta, který určitě potěší každého malého chlapce i holčičku. Oblečení je k dispozici v různých velikostech a barvách, takže si můžete vybrat ten správný styl pro vaše dítě. Tričko má kulatý výstřih a krátké rukávy, což z něj dělá skvělý kousek pro letní dny. Vhodné jak pro každodenní nošení, tak i pro speciální příležitosti, jako jsou například narozeninové oslavy a rodinné výlety. S tímto stylovým a pohodlným tričkem bude vaše dítě vypadat jako opravdový policista a určitě zaujme všechny okolo sebe.

Trika jsou k dispozici v 10 různých barvách, takže si můžete vybrat tu nejvhodnější pro vaše dítě. Jeho univerzální design znamená, že se snadno kombinuje s dalšími kousky oblečení, takže můžete vytvořit nejrůznější styly.

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek