Dětské tričko s potiskem basketbalistu - skvělý dárek pro milovníky basketbalu

Produkt Dětské tričko s potiskem basketbalistu - skvělý dárek pro milovníky basketbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské triko s potiskem basketbalistu je dokonalým společníkem pro každého nadšeného mladého basketbalistu. Jeho kombinace funkcionálního designu a výrazného potisku poskytuje originální styl, který jistě zaujme každé dítě. Toto dětské basketbalové triko je ideálním doplňkem pro každého mladého sportovce, který se vášnivě věnuje basketbalu. Dítě si v něm může vychutnávat své oblíbené basketbalové momenty. Na přední straně trička je výrazný a detailně vypracovaný potisk s motivem basketbalistu. Potisk zachycuje dynamiku sportu a zdůrazňuje odhodlání a vášeň pro hru. Basketbalista ve skoku se zvýšenýma rukama vytváří silný vizuální dojem a připomíná dítěti, že se snahou a oddaností lze dosáhnout cílů. Kromě svého stylového vzhledu tričko nabízí také pohodlí a praktické využití. Toto dětské tričko je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek