Dětské tričko s potiskem Cristiano Ronaldo - dětské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Dětské tričko s potiskem Cristiano Ronaldo - dětské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské tričko s potiskem Cristiana Ronalda je skvělou volbou pro mladé fanoušky tohoto ikonického portugalského fotbalisty. Na přední straně trička je výrazný potisk Cristiana Ronalda, který zachycuje jeho úžasné fotbalové schopnosti. Portrét Ronalda se sebevědomým výrazem obličeje a přesnými detaily jeho charakteristického účesu jistě potěší každého malého fanouška. Kromě toho, triko má pohodlný střih, který umožňuje volnost pohybu a zajišťuje, že děti se budou cítit pohodlně během hry nebo relaxace. Je ideální pro aktivní hraní sportovních aktivit nebo jen pro běžné denní nošení, když chtějí děti vyjádřit svou podporu Cristianu Ronaldovi a jejich oblíbenému fotbalovému týmu. Cristian Ronaldo je považován za jednoho z největších fotbalistů v historii. Jeho neuvěřitelná technika, rychlost a přesnost ho dělají obdivovaným hráčům po celém světě. Svou profesionální kariéru začal ve Sporting Lisabon, později hrával za Manchester United, Real Madrid a nyní hraje za Juventus Turín. Je také kapitánem portugalské fotbalové reprezentace. Toto dětské tričko s potiskem Cristiana Ronalda je skvělým způsobem, jak děti mohou vyjádřit svou obdiv k jejich fotbalovému hrdinovi a přidat kousek jeho vášně a úspěchů do jejich šatníku. Buďte hrdí na to, že jste fanouškem tohoto legendárního fotbalisty, a nechte děti ukázat svou podporu těmto stylovým a výrazným tričkům.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek