Dětské tričko s potiskem Hřiště volá musím jít - tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Dětské tričko s potiskem Hřiště volá musím jít - tričko pro milovníky fotbalu z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte dárek, který rozzáří oči vašeho malého fotbalového nadšence? Toto dětské fotbalové tričko s potiskem 'Hřiště volá musím jít' je ideálním dárkem na narozeniny či VánocePro malé fotbalové nadšence, kteří sní o nekonečném dobrodružství na hřišti, přinášíme toto úžasné dětské fotbalové tričko s potiskem "Hřiště volá musím jít".  Toto triko je jako kouzelný hlas, který povzbuzuje vaše malé sportovní srdce k neustálému pohybu a zábavě. S jasným a hravým potiskem se vaše dítě stane hrdinou svého vlastního fotbalového příběhu. Nechte své dítě vyjádřit svoji vášeň pro fotbal a ať ho toto triko inspiruje k neustálému objevování, tréninku a radostí ze hry. Ať hřiště volá a vaše dítě je připraveno odpovědět s úsměvem na tváři a nabitou energií. Triko se perfektně hodí do školy či na tréninky. S jeho pohodlným a kvalitním materiálem bude váš malý sportovec cítit maximální pohodlí a volnost pohybu při každém kopnutí.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek