Dětské tričko s potiskem Jokera - tričko pro milovníky Marvelu/DC

Produkt Dětské tričko s potiskem Jokera - tričko pro milovníky Marvelu/DC z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si dětské triko, které je jako vstup do úžasného světa komiksových hrdinů. Toto triko je pro malé milovníky Marvelu, kteří mají slabost pro temnou stranu komiksového vesmíru – Joker je tu pro ně v celé své zlomyslné slávě. Na čistém černém pozadí tohoto trička vyniká barevný a detailní potisk s ikonickým Jokerem. Joker, jedna z nejznámějších špatných postav v komiksové historii, je vykreslen s charakteristickým úšklebkem, který napovídá na jeho nezaměnitelný humor a chaos. Jeho výrazné zelené vlasy, které sahají až po ramena, jsou jako oheň, který se zvíří ve tmě. Jeho pohled je záhadný a plný zloby, což naznačuje, že něco zlomyslného má v plánu. To je triko, které nenechá žádného milovníka Marvelu chladným. Je to vstup do světa temné zábavy a nezapomenutelných příběhů, kde zlo nemusí být vždy špatné, ale může být i fascinující zábavné. Jako Jokerovy karty, i toto triko má svou vlastní tradiční hodnotu – hodnotu radosti a kreativity pro každého malého fanouška Marvelu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek