Dětské tričko s potiskem Lionel Messi - tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Dětské tričko s potiskem Lionel Messi - tričko pro milovníky fotbalu z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 379 Kč. Celý popis 379 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa fotbalové zábavy a inspirace s tímto zajímavým dětským tričkem s potiskem Lionel Messi. Je to skvělý způsob, jak vyjádřit lásku k fotbalu a nadšení pro jednoho z největších fotbalových hrdinů všech dob. Triko s potiskem Lionel Messi je víc než jen oblečení pro děti. Je to symbol snů, talentu a vytrvalosti, které mohou pomoci dosáhnout velkých věcí. Tento potisk přináší Lionel Messiho, který představuje jeho jedinečné fotbalové schopnosti, kreativitu a nesmírné úsilí, které mu umožnilo získat obdiv fanoušků po celém světě. Design trička je hravý a veselý. Je vhodný pro malé fotbalové nadšence, kteří se chtějí vyjádřit svou lásku k fotbalu a obdiv k Lionelu Messimu. Děti budou mít radost z nošení svého oblíbeného hráče a budou se cítit motivováni k dosahování svých vlastních fotbalových snů. Dětské triko s potiskem Lionel Messi je skvělým dárkem pro všechny děti, které mají rádi fotbal a obdivují talent a osobnost tohoto úžasného hráče. Bez ohledu na to, zda podporují Barcelonu, Paříž Saint-Germain nebo národní tým Argentiny, toto triko je ideálním způsobem, jak vyjádřit fotbalovou vášeň a dodat více radosti do jejich sportovního života. Pokud hledáte originální dárek pro fotbalového nadšence na narozeniny, Vánoce nebo jinou speciální příležitost, dětské tričko s potiskem Lionel Messi je vynikající volbou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek