Dětské tričko s potiskem Mazda 787B - tričko pro milovníky aut

Produkt Dětské tričko s potiskem Mazda 787B - tričko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělé dětské triko s potiskem slavného auta Mazda 787B. Toto triko je navrženo pro všechny mladé nadšence automobilů a závodních dobrodružství, kteří se chtějí cítit stylově a vyjádřit svou lásku k rychlosti. Potisk na tomto tričku zachycuje legendární auto Mazda 787B v celé jeho slávě. Jeho elegantní linie a dynamický vzhled jsou vyjádřeny v detailním potisku, který přináší tento ikonický vůz k životu. Symbol Mazda se tyčí vpředu, zdůrazňující jeho prestiž a působivost. Toto dětské tričko s potiskem auta Mazda 787B je symbolem vášně pro automobilový svět. Dítě se může cítit jako skutečný závodník, když nosí toto speciální triko, a prožívat závodní dobrodružství v mysli. Je to skvělý způsob, jak povzbudit jejich zájem o technologii, rychlost a inženýrskou kreativitu. Buďte svědkem úsměvu a radosti na tváři vašeho dítěte, když si obléká toto triko. Darujte jim tuto speciální kousku oblečení a podpořte je vášeň a sny. Je čas získat zelenou a odstartovat do vzrušujícího světa automobilů s tímto dětským tričkem s potiskem auta Mazda 787B. Buďte součástí jeho výjimečnosti a nechte své dítě růst s láskou k automobilům a odvážným dobrodružstvím.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek