Dětské tričko s potiskem Monstra a nápisem Monster - vtipné tričko

Produkt Dětské tričko s potiskem Monstra a nápisem Monster - vtipné tričko z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 360 Kč. Celý popis 360 Kč 1148 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pokud hledáte dětské triko, které zaručeně rozesměje vaše dítě, jste na správné adrese! Toto úžasné dětské tričko s vtipným potiskem příšery a nápisem „Monstrum“ je skvělým společníkem na cestách do školy či na tréninky. S tímto tričkem se každý den stane malým monstrám nezapomenutelným dobrodružstvím plným zábavy a smíchu! Výjimečný design s veselým monstrum a hravým nápisem "Monstrum" dodává vašemu dítěti sebevědomí a styl. Navíc je to ideální dárek pro každou příležitost - narozeniny, Vánoce či jiné speciální dny. Toto triko není jen o stylu, ale také o radosti a smíchu. Kvalitní materiály zajistí pohodlí po celý den, což z něj činí výjimečný kousek oblečení pro aktivní malé hrdiny. Nečekejte a buďte připraveni na nezapomenutelná dobrodružství s tímto dětským tričkem!

V našem obchodě si můžete koupit tričko ve více barvách s různými barvami potisku jako standard. Přejete-li si však jinou kombinaci, barvu trička nebo potisk, určitě nás kontaktujte na info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek