Dětské tričko s potiskem Neymar - dětské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Dětské tričko s potiskem Neymar - dětské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské tričko s potiskem Neymara je perfektní volbou pro mladé fanoušky tohoto talentovaného brazilského fotbalisty. Na přední straně trička je barevný potisk Neymara, který vyjadřuje jeho výjimečné fotbalové schopnosti. Dětští fanoušci budou nadšeni, když uvidí jeho portrét s přesnými detaily jeho tváře a charakteristickými vlasy. Tento potisk přitáhne pozornost a nechá děti cítit se stylově a připojeny k jejich oblíbenému fotbalovému hráči. Kromě toho, triko má pohodlný střih, který umožňuje volnost pohybu a zajišťuje, že děti budou pohodlně hrát nebo relaxovat. Je ideální pro aktivní děti, které se rádi zapojují do sportovních aktivit a chtějí vyjádřit svoji podporu Neymarovi a jejich oblíbenému fotbalovému týmu. Toto dětské tričko s potiskem Neymara je skvělým způsobem, jak sdílet lásku k fotbalu a podpořit svého oblíbeného hráče. S tímto tričkem si děti budou moci nosit svoji vášeň na hrudi a vyjádřit svou fotbalovou příslušnost s radostí a hrdostí. Pokud hledáte originální dárek pro sportovní nadšence na narozeniny, Vánoce nebo jinou speciální příležitost, tričko s potiskem Neymara je vynikající volbou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek