Dětské tričko s potiskem plemene Fínsky špic s volitelným jménem

Produkt Dětské tričko s potiskem plemene Fínsky špic s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tričko můžeš koupit ve verzi se jménem pejska nebo bez jména. Pokud chceš doplnit jméno, napiš nám jej do poznámky. Triko se jménem je pak o 50 Kč dražší. Pozor trička s vlastním jménem nelze vyměnit nebo vrátit.

Vstupte do světa elegance a šarmu s naším jedinečným tričkem zdobeným půvabem plemene Finský špic! Tento kus oblečení není jen obyčejným tričkem, je to umělecký kousek pro milovníky tohoto nádherného plemene. Naše triko je nejen skvělým způsobem, jak vyjádřit vaši lásku k Finskému špicovi, ale je také ideálním dárkem na narozeniny nebo Vánoce pro každého, kdo ocení eleganci a šarm tohoto plemene. Toto triko je součástí naší exkluzivní kolekce ručně kreslených potisků, které zdobí vaši osobnost a přidávají do vašeho života barvu. Navrženo s láskou a péčí, naše potisky v neonových barvách přinesou do vašeho šatníku osvěžující závan stylu. Vyberte si naše triko s plemínkem Finský špic a nechte svět vidět vaši lásku k tomuto nádhernému plemeni ve stylu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek