Dětské tričko s potiskem Vánoční sovičky - roztomilé dětské tričko

Produkt Dětské tričko s potiskem Vánoční sovičky - roztomilé dětské tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si toto ohromující a roztomilé vánoční dětské triko s potiskem roztomilé vánoční sovičky. Tato sovička je skutečným symbolem vánočního kouzla, které přináší radost a teplé pocity během nejkrásnějšího období roku. Na přední straně trička se nachází tento malý zástupce lesních strážců, který svojí přítomností připomíná klidné a krásné vánoční noci. Sova je vystylována v nejrůznějších vánočních ozdobách, které jí dodávají výjimečný šmrnc. Tato roztomilá vánoční sovička má oči jasné a pronikavé, jako hvězdy na obloze, které se zrcadlí v jejích povabných očích a připomínají nám kouzlo vánoční noci. Je obklopena zimními ozdobami a jemným sněhem, které ji doprovázejí v tomto kouzelnickém vánočním světě. Toto vánoční tričko není jen o stylu, je to způsob, jak přenést vánoční pocity radosti, klidu a sváteční atmosféry. Je to okouzlující projev vánočního ducha, který může nositele potěšit, ale také podělit se s radostí vánočních svátků s okolím. S rozemilou vánoční sovičkou na tričku se stanete součástí vánoční pohody, která v sobě nese veškerou tu úžasnou magii a radost, kterou Vánoce přinášejí. Ať je vaše vánoční období plné veselých chvil ve společnosti této kouzelné vánoční sovičky!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek