Dětské tričko s potiskem vánočního lenochoda - roztomilé vánoční tričko

Produkt Dětské tričko s potiskem vánočního lenochoda - roztomilé vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte v čarokrásném světě Vánoc s tímto úžasným a roztomilým dětským tričkem, které vás přenese do vánoční pohádky plné veselých dobrodružství. Na něm se nachází vánoční lenochod, který má na hlavičce červenou čepici, což mu dodává ten pravý vánoční šmrnc. Lenochod je symbolem pohody, radosti a veselých chvil. Jeho veselá tvář a roztomilý výraz na tričku vám připomene duch Vánoc v každé situaci. Toto triko je víc než jen kus oblečení; je to projev vašeho nadšení pro Vánoce a váš způsob vyjádření radosti z tohoto úžasného období. Je skvělým společníkem pro každodenní nošení do školy, protože přinese pohodu a příjemnou atmosféru mezi vaše spolužáky a učitele. Nádherný potisk vánočního lenochodu na tričku je zábavným a hravým designem, který přiláká pozornost a vyvolá úsměv na tvářích všech kolem vás. Je jako malý příběh o Vánocích, který můžete nosit s sebou. Vánoce jsou obdobím radosti, tepla a štěstí, a toto triko vám pomůže sdílet tuto radost se světem. Noste tohle roztomilé vánoční tričko do školy a nechte svůj styl vyniknout. Buďte malým poslem vánoční radosti a tepla s tímto úžasným dětským tričkem! S každým krokem budete šířit radost a pohodu v tomto kouzelném období Vánoc.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek