Dětské tričko s úžasným potiskem psů - skvělý dárek na narozeniny

Produkt Dětské tričko s úžasným potiskem psů - skvělý dárek na narozeniny z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 200 Kč. Celý popis 200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Oživte dětský šatník s barevným roztomilým tričkem s potiskem různých psích plemen! Tento veselý design je dokonalým dárkem pro malé milovníky zvířat a psí kamarády. Na přední straně trička naleznete šarmantní zástupce různých psích plemen. Jejich přátelské tváře a rozmanitá zbarvení přinesou radost a úsměv na tvář každému dítěti, které si toto triko oblékne. Motivy různých psích plemen nabízejí skvělou příležitost k poznávání různých druhů pejsků a učení se o jejich jedinečných charakteristikách. Toto triko může posloužit jako zdroj inspirace pro děti, které mají rádi zvířata a sní o vlastním čtyřnohém kamarádovi. Pokud hledáte dárek, který spojí lásku ke zvířatům s hravou a veselou atmosférou, toto dětské triko s potiskem různých psích plemen je výbornou volbou. Potěšte vaše dítě skvělým kousek oblečení, který mu umožní vyjádřit své zájmy a zároveň si užít hodiny radosti a zábavy ve společnosti svých psích kamarádů.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Jablková zelená
Dostupné velikosti:134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek