Dětské tričko s vtipným potiskem Jdu si za svými sny! Proto hodně spím.

Produkt Dětské tričko s vtipným potiskem Jdu si za svými sny! Proto hodně spím. z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Milují vaše děti spánek? Tak potom tohle dětské tričko s vtipným potiskem je to pravé! Vtipný potisk Jdu si za svými sny! Proto spousta spim je skvělým dárkem na narozeniny nebo Vánoce. Už nebudete muset děti nikomu vysvětlovat, proč rádi dlouho spí! S tímto tričkem to bude všem jasné. Dětské triko se perfektně hodí do školy i na tréninky. Potisk perfektně vynikne na bílém nebo černém tričku, ale vedle nešlápnete ani s jinou barevnou variantou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek