Dětské tričko Santa a světélka - vánoční tričko

Produkt Dětské tričko Santa a světélka - vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské vánoční tričko je pravým opakem nudného a obyčejného! Na něm můžete vidět tančícího Santa Clause, který je obklopen veselými vánočními světýlky, které září jako malé hvězdy v nočním nebi. Santa Claus je symbolem vánoční radosti a dětského očekávání. Tančící Santa na tomto tričku je připraven na vánoční párty a jistě přiláká pozornost všech přátel ve škole. Toto vánoční triko není jen o oblečení, je to výraz vašeho nadšení pro Vánoce a radost ze svátků. Je ideální pro dětské školní vánoční pořady, vánoční školní večírky a jiné vánoční události, kde si vaše dítě může na sobě obléknout tento veselý a zábavný oděv. Triko je také vhodné do školy, protože tančící Santa jistě potěší nejen vaše dítě, ale také jeho spolužáky a učitele. Toto vánoční tričko dodá každému den více radosti a Vánoce budou ještě speciálnější. Pomozte vašemu dítěti vyjádřit svou radost ze svátků tímto úžasným vánočním tričkem, které je připraveno na kouzelný vánoční den ve škole.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek