Dětské tričko Vánoční kočka - skvělé vánoční tričko

Produkt Dětské tričko Vánoční kočka - skvělé vánoční tričko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské vánoční tričko s tančící vánoční kočkou je výrazem radosti a veselosti, které přinesou vánoční svátky. Kočka na tričku je v plném tanečním nasazení, připravena tancovat do rytmu vánočních melodií a přispět ke skvělému náladovému vánočnímu večírku. Toto triko je ideální na školní vánoční večírek, kde si děti mohou užít tancování, hry a veselí. Tančící kočka je vtipným a hravým motivem, který jistě potěší nejen malé nositele trička, ale i jejich spolužáky a učitele. Darujte toto triko a udělejte vašim dětem výjimečný dárek, který rozzáří jejich vánoční večírek a přinese do něj štěstí a radost. Je to víc než jen oblečení, je to způsob, jak vyjádřit radost z vánočních svátků a připravit se na vánoční zábavu. Nechte vaše děti tančit a veselit se ve vánočním duchu s tímto úžasným vánočním tričkem s kočkou. Bude to stylový a vtipný společník na jejich vánočních dobrodružstvích!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek