Dětské tričko Volejbal volá Musím jít! - skvělý dárek pro milovníky volejbalu

Produkt Dětské tričko Volejbal volá Musím jít! - skvělý dárek pro milovníky volejbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pro malé volejbalové nadšence, kteří neznají hranice jejich nadšení, představujeme naše dětské tričko 'Volejbal volá. Musím jít!'. Toto oblečení není jen oblečením, je to zázrak, který pomáhá transformovat jejich vášeň pro volejbal do reálných projevů jejich osobnosti. S výrazným potiskem 'Volejbal volá. Musím jít!' se vaše dítě stane malým velkým hrdinou, který se odvážně noří do světa sportu a dobrodružství. Jeho hravý design je jako výkřik radosti a naděje, který se ozývá na každém hřišti, kde si volejbal hraje. Je to nejen tričko, je to symbol jejich oddanosti k volejbalu a výzva k neustálému růstu a zlepšování se. A ne jen to, je to také vynikající dárek pro vaše malé volejbalové nadšence na narozeniny nebo Vánoce. Pomůže jim to projevit svou lásku k tomuto sportu a budou moci hrdinsky nosit své oblečení jako hrdinové na hřišti. Ať už si vyberou černé nebo bílé tričko, potisk 'Volejbal volá. Musím jít!' na nich bude zářivě vynikat a připomínat jim, že jejich vášeň je neustále přítomna a připravena se projevit. A toto triko není určeno pouze pro sportovní události. Je to skvělý společník pro každodenní aktivity, ať už jde o návštěvu školy, tréninkové hřiště nebo jen přátelské posezení. Svému dítěti dejte tento úžasný kousek oblečení a nechte ho zazářit jako skutečný šampion. S 'Volejbal volá. Musím jít!' se vaše dítě stane srdcem týmu a jeho vášeň pro volejbal bude zářit světlem optimismu a radosti.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek