Dětské triko Ferrari Novitec Rosso - triko pro milovníky aut

Produkt Dětské triko Ferrari Novitec Rosso - triko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte ve světě automobilů s tímto ohromujícím dětským tričkem se stylovým potiskem legendárního automobilu Ferrari Novitec Rosso. Pro malé nadšence automobilů je toto triko jednoduše neodolatelné, nabízejíc spojení mezi stylem a vášní pro rychlost. Jeho design nejen osloví pohledy na ulici, ale také dodává vašemu dítěti špetku elegance a exkluzivity, ať už je ve škole nebo si užívá volný čas s kamarády. Svou kombinací kvalitních materiálů a pohodlného střihu toto triko není jen oblečením – je to výraz vašeho dítěte a jeho vášně pro svět automobilů. Jeho univerzální design umožňuje nositeli cítit se pohodlně a sebevědomě ve všech situacích, ať už je to ve třídě nebo během hrátky na dvoře. Triko s potiskem automobilu Ferrari Novitec Rosso vynikne nejlépe na bílé barvě trička, což mu dodává styl a eleganci. S naší širokou paletou barev máte možnost vybrat si tu, která nejlépe vyhovuje osobnímu stylu vašeho dítěte a přizpůsobí mu jeho jedinečnou osobnost. Nezapomeňte na vášeň a styl ani při výběru oblečení pro vaše dítě. Stačí si vybrat toto úžasné dětské triko s potiskem automobilu Ferrari Novitec Rosso a nechat ho unést se do světa rychlosti a vášně této legendární značky. Buďte součástí automobilové historie a darujte svému dítěti tuto jedinečnou příležitost vyjádřit svoji vášeň pro automobily a zároveň vyniknout ve světě svým stylem.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,158 cm/12 roků,146 cm/10 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek