Dětské triko Grinch na skateboardu - skvělé vánoční triko

Produkt Dětské triko Grinch na skateboardu - skvělé vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto není jen běžné dětské triko. Je to vtipné, stylové a vše, co vaše dítě potřebuje k tomu, aby se cítilo speciálně během vánočního období. Představte si to: na červeném nebo bílém tričku máme nezaměnitelnou postavu Grinche, který se s odvahou drží na skateboardu. Jeho tvář vysílá zprávu, že ať je vánoční atmosféra jakkoli teplá a teplá, Grinch si na ni najde svůj způsob. To je přesně ten druh humoru, který bude milován nejen dětmi, ale také dospělými! Toto triko není jen o stylu, ale také o pohodlí. Je vyrobeno z měkkého a lehkého materiálu, který vaše dítě bude chtít nosit každý den. A díky potisku Grinche na skateboardu se bude cítit cool a stylový, jako nikdy předtím! Proč byste měli svému dítěti dát toto triko? Protože vánoční období je o radosti a zábavě, a nic není lepší než vidět úsměv na tváři vaší malého skřítka. A Grinch, i když je na první pohled méně tradiční volbou pro vánočního hrdinu, přináší s sebou vlastní smysl pro humor a zábavu, který je nesrovnatelný. Takže co čekáte? Udělejte svému dítěti radost s tímto vánočním dárkem, který ho učiní ještě stylovějším a zábavnějším než kdykoliv předtím! Darujte mu dětské tričko s potiskem Grinche na skateboardu a nechte ho zazářit s vánočním stylem a humorem, kterému se nevyrovná nic jiného.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek