Dětské triko Grinch s ozdobami - skvělé vánoční triko

Produkt Dětské triko Grinch s ozdobami - skvělé vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa vánoční radosti a humoru s naším úžasným dětským tričkem s potiskem Grinche zdobeného mnoha vánočními ozdobami! Grinch, ten výjimečný vánoční rebel, který se snaží ukrást sváteční radost, se zde objevuje ve zcela novém světle – tentokrát se svým charakteristickým výrazem zdobeným mnoha barevnými koulemi, zvonky a světélkujícími světly. Toto triko není jen obyčejné oblečení. Je to výkřik radosti a vánočního nadšení, zvýrazněný speciálním dotekem vtipu. S Grinchem na něm, který se zdá být mnohem méně mrzutý a mnohem více bavující, dává toto triko dětským zábavu nový význam. A s dostupností ve vánočních barvách – červené a bílé – máte možnost vybrat si ten, který bude nejlépe vyhovovat stylu vašeho malého skřítka nebo který se bude nejlépe hodit k jeho vánoční výbavě. Ale kdo je vlastně tenhle Grinch, který zdobí toto vtipné a stylové tričko? Grinch je ikonická postava, která je symbolem odtržení od vánoční lásky a radosti. Jeho nekonvenční přístup ke svátkům ho však činí víc než jen skřítkem - je to postava se záhadnou kombinací nevysvětlitelné přitažlivosti a šarmu. S tričkem Grincha zdobeným vánočními ozdobami, můžete svému dítěti pomoci objevit, že i ti nejméně pravděpodobní hrdinové mohou být zábavní a okouzlující. A co je ještě lepší, toto triko není jen vhodné pro běžné nošení - je to skvělý doplněk i do školy! Svému dítěti můžete darovat nejen vánoční styl, ale také příležitost vypadat cool a stylově během vánoční sezóny v jeho třídě. Takže proč váhat? Pořiďte svému dítěti toto úžasné vánoční tričko s potiskem Grinche a pomozte mu šířit radost a smích během celé vánoční sezóny!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek