Dětské triko Grinch - skvělé vánoční triko

Produkt Dětské triko Grinch - skvělé vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do vánoční atmosféry se stylovým dětským tričkem s potiskem Grinche, který vám přinese úsměv na tvář! Naše vtipný potisk Grinche v jeho tradiční vánoční čepici a s veselou vánoční koulí v ruce přidá vašemu malému skřetovi dávku vánoční radosti a humoru. To není jen triko, je to projev vašeho vánočního nadšení a stylu. Grinch, známý svojí nechutí vůči Vánocům, je zároveň postavou se zajímavým příběhem. Jeho pokusy o sabotáž svátků nám možná mohou vyvolat úsměv, ale Grinch nám také připomíná, že i ti, kteří se tváří nevlídně, mohou skrývat jemné srdce. Jeho příběh je o objevování hodnot jako láska, přátelství a přijetí. Naše dětské tričko s potiskem Grinche je k dispozici ve vánočních barvách - červené a bílé. Červená evokuje energii a teplo, které provázejí tuto sváteční sezónu, zatímco bílá symbolizuje čistotu a radost. Vaše dítě může vybrat tu barvu, která mu nejlépe vyhovuje nebo která mu nejlépe vyjadřuje vánoční náladu. A proč je toto triko ideální do školy? Protože je to skvělý způsob, jak přinést vánoční náladu i do každodenního školního prostředí! S tričkem s potiskem Grinche bude vaše dítě vynikat a přinese do třídy štipku vánoční zábavy a radosti. Nechte ho ukázat svůj styl a slavte tuto úžasnou sezónu s tímto skvělým tričkem!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek