Dětské triko Santa Claus na skateboardu - vtipné vánoční triko

Produkt Dětské triko Santa Claus na skateboardu - vtipné vánoční triko z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představte si toto úžasné vánoční dětské triko, které rozzáří svátek všech dětí. Na přední straně trička je potisk Santa Clause v celém svém rozkošném vánočním stylu a v plné jízdě na skateboardu, s větrem ve vlasech a pytlem plným dárků. Santa Claus v tomto veselém a hravém obraze není obvyklým postavitelem hraček. Je to moderní Santa, který si zvolil skateboard jako svůj dopravní prostředky, aby se co nejrychleji dostal ke všem malým chlapcům a dívkám na celém světě. Santa Claus je zachycen v dynamickém pohybu, což dodává tričku energetický a živý vzhled. Toto vánoční tričko je nejen stylovým doplňkem do vánočního období, ale také skvělým způsobem, jak přenést radost a očekávání, které svátky přinášejí. Děti si mohou představovat, že samotný Santa Claus se s nimi dělí o svá dobrodružství na skateboardu a přináší jim vánoční potěšení v tomto unikátním a vtipném tričku. Ať jsou vaše vánoční svátky plné radosti a zábavy ve společnosti Santa Clause na skateboardu!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek