Dětské triko Suzuki - tričko pro milovníky motorek

Produkt Dětské triko Suzuki - tričko pro milovníky motorek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vstupte do světa vzrušujících dobrodružství na dvou kolech s tímto úžasným dětským tričkem se stylovým potiskem legendární motorky Suzuki. Pro malé nadšence motocyklů, kteří sní o svobodě a rychlosti, je toto triko skvělým dárkem na oslavu narozenin nebo Vánoc. Jeho výrazný design nejen osloví pohledy, ale také dodává vašemu dítěti stylový vzhled, ať už je na škole, doma nebo na dobrodružné jízdě s kamarády. Svou kombinací kvalitních materiálů a pohodlného střihu je toto triko víc než jen oblečení – je to výraz vašeho dítěte a jeho vášně pro svět motocyklů. Jeho univerzální design umožňuje nositeli cítit se pohodlně a sebevědomě v každé situaci, ať už je to na školní přestávce nebo při hrátkách s kamarády. Triko s potiskem motorky Suzuki vynikne na každém dítěti a dodá mu ten správný dávku stylu a adrenalinu. Nezapomeňte na vášeň a dobrodružství ani při výběru dárku s tímto úžasným dětským tričkem s potiskem motorky Suzuki. Stačí si vybrat svoji oblíbenou barvu a nechat své dítě unést se do světa rychlosti a svobody, který přináší tato legendární značka na dvou kolech. Buďte součástí tohoto dobrodružství s tímto jedinečným kouskem, který osloví každého malého milovníka motocyklů.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,158 cm/12 roků,146 cm/10 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek