Dětské triko Yamaha - tričko pro milovníky motorek

Produkt Dětské triko Yamaha - tričko pro milovníky motorek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vítejte ve světě vzrušení a dobrodružství na dvou kolech s tímto úžasným dětským tričkem se stylovým potiskem legendární motorky Yamaha. Pro malé nadšence motocyklů, kteří žijí pro rychlost a svobodu, je toto triko neodolatelným dárkem na oslavu narozenin nebo Vánoc. Jeho výrazný design nejenže osloví pohledy na ulici, ale také dodává vašemu dítěti špetku stylu a elegance, ať už je ve škole nebo při hrách s kamarády. Svou kombinací kvalitních materiálů a pohodlného střihu je toto triko víc než jen oblečení – je to výraz vašeho dítěte a jeho vášně pro svět motocyklů. Jeho univerzální design umožňuje nositeli cítit se pohodlně a sebevědomě v každé situaci, ať už je to na školních chodbách nebo na hřišti během přestávky. Tričko s potiskem motorky Yamaha vynikne a dodá vašemu dítěti ten správný nádech stylu a dobrodružství. Nezapomeňte na vášeň a dobrodružství ani při výběru dárku s tímto úžasným dětským tričkem s potiskem motorky Yamaha. Buďte součástí tohoto dobrodružství s tímto jedinečným kouskem, který osloví každého malého milovníka motocyklů.

Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek