Hide & stitches Japura kožená peněženka v krabičce na výšku - černá

Produkt Hide & stitches Japura kožená peněženka v krabičce na výšku - černá z kategorie peněženky od výrobce Hide & stitches najdete na Trikoland.cz za 859 Kč. Celý popis 859 Kč Ověřit dostupnost

Popis

"Japura" pánská kožená peněženka od značky Hide & Stitches je vyrobena s ohledem na kvalitu a styl. Tato peněženka bez zapínání orientovaná na výšku přichází ve třech výběrových barvách a je skvělým doplněním kolekce tašek, cestovních tašek a grilovacích zástěr v naší nabídce. V černém provedení s RFID ochranou. 

Obsahuje 10 přihrádek na karty, kapsu na mince a 2x hlavní prostor na bankovky. Středová kapsa na další potřeby zajišťuje, že máte všechno po ruce.

Materiál: kůže 

Rozměry: 12 cm x 9 cm x 2 cm 

Tato peněženka se dodává v krásné krabičce a tak je skvělým typem na dárek pro každého moderního muže. 

RFID (Radio Frequency Identification) ochrana v peněžence slouží k ochraně vašich bezdrátových platebních karet před neoprávněným načtením údajů. Tyto peněženky obvykle obsahují speciální vrstvu nebo pouzdro, které blokují škodlivé RFID vlny a zabraňují tak neoprávněnému přístupu k informacím na vašich kartách. Tato ochrana je důležitá, protože některé bezkontaktní platební karty mohou být snadno čteny pomocí speciálního zařízení, což může vést k zneužití vašich finančních informací.

h_s_header_840x400_2

Vlastnosti produktu

Pro koho:Pánské
Barva:Černá
Materiál:Kůže
Ean: 8717924968973 Značka: Hide & stitches Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek