Hrnek Já to mrdám

Produkt Hrnek Já to mrdám z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 209 Kč. Celý popis 209 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tento originální hrnek se vtipným nápisem „Já to mrdám“ je nevšedním a výrazným dárkem pro každého, kdo ocení trochu humoru v každodenním životě. S tímto hrníčkem nevstoupíte jen do obyčejné místnosti, ale vložíte do ní dávku vtipu a živosti. Hrnek samotný je vyroben z vysoce kvalitní keramiky, což zaručuje nejen jeho dlouhou životnost, ale také stylový vzhled. Hladký povrch hrníčku je příjemný na dotek a jeho ergonomický design zajistí pohodlné držení v ruce. Na přední straně hrníčku se nachází vtipný nápis „Já to mrdám“, který nese s sebou dávku ironie a vtipu. Ideální pro ty, kteří si rádi žijí život s nadhledem a nebojí se vypnout od každodenních starostí. Tento hrnek je jedinečným způsobem, jak vyjádřit svůj osobitý styl a zároveň potěšit své okolí. Je to skvělý dárek pro každou příležitost, ať už se jedná o narozeniny, Vánoce nebo prostě proto, že chcete někoho potěšit. Hrnek "Já to mrdám" je překvapivým a vtipným způsobem, jak rozveselit den svým blízkým. Stačí si představit jejich tvář, když otevřou tento dárek a objeví v něm dávku humoru a originality. Nehledejte běžné a obyčejné dárky, dejte svým blízkým něco, co je rozesměje a potěší. Hrnek s potiskem "Já to mrdám" je jedinečným spojením stylu, kvality a humoru, které z něj činí vynikající dárek pro každého, kdo si chce užít každý moment s úsměvem na tváři.

Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek