Hrnek s vlastním potiskem, fotkou či textem

Produkt Hrnek s vlastním potiskem, fotkou či textem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč 259 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hrnek s vlastním potiskem Vám zpříjemní Vaše chvíle

Koukáte se po našem eshopě na naše hrnky s pejskem, ale nestačí Vám mít na hrníčku jen obrázek plemene? Chcete mít na hrnku přímo raději fotku Vašeho mazlíčka, aby Vám dělal radost při Vašem ranním rituálu, nebo aby se ná Vás mohl smát z hrnku třeba i v práci?

Skvělý dárek pro každého pejskaře

Češi jsou známí jako národ pejskařů a tak je možné, že nějakého pejskaře znáte, a přemýšlíte, co mu dát třeba k Vánocům nebo na narozeniny. Hrnek s vlastní fotkou pejska zaručeně potěší každého majitele! Hrnek s pejskem zajistí, že mu bude jeho mazlíček vždy na blízku.


Ať už chcete hrnek s fotkou pejska pro Vás nebo jako dárek, hrnek s pejskem je skvělým hrnkem pro každou příležitost, který navíc nese jistou citovou vazbu. Fotka mazlíčka na hrnku Vás potěší, kdykoliv si budete z hrnku vychutnávat kávu nebo čaj. V práci zase každý pozná, že to je Váš hrnek, a tak se nestane, že přijdete do práce a zjistíte, že z Vašeho hrnku pije kávu někdo jiný.

Jaký musí být poslaný obrázek Vašeho pejska?

Zaslaná fotka musí být v dostatečné kvalitě, jinak by na hrnku fotka pejska působila rozmazaně. Pro fotku proto doporučujeme kvalitu alespoň 2 megapixely. Obrázek může mít neviditelné/bílé pozadí. Součástí ceny nejsou žádné grafické práce (oříznutí, odstranění pozadí, odstranění červených očí, jméno, atd), obrázek tedy pošlete přesně tak, jak ho chcete mít na hrnku! Pokud budete za příplatek chtít nějaké z těchto úprav, jako například přidání jména Vašeho pejska, neváhejte nás kontaktovat na info@bezvatriko.cz a my Vám rádi úpravy naceníme.

Fotografie, které jsou na výšku a které jsou spíše čtvercového tvaru, umisťujeme na hrnek 2x, každou z jedné strany. Pokud chcete, klidně můžete mít na každé straně hrnku jiný obrázek. Stejně tak pokud budete chtít, můžete mít i jeden obrázek uprostřed mezi nimi, jsou-li obrázky dostatečně úzké a mít tak hrnek s více fotkami. Širokoúhlé obrázky umisťujeme podél celé hrany hrnku. Máte-li k umístění fotky pejska na hrnek nějaký vlastní nápad nebo připomínku, nezapomeňte nám to uvést do poznámky! Hrnky tímto stylem děláme každý den a pro zrychlení celého procesu náhled neposíláme! Náhled je možný za příplatek, ale může tím dojít ke zpoždění.

Vyberte si hrnek s vlastním mazlíčkem, který Vám sedne nejvíce

Nezapomeňte si v nastavení barvy vybrat styl hrnku, jaký se Vám bude líbit nejvíc, a který bude ke zvolené fotce sedět nejvíc. Na výběr je několik druhů hrnku s vlastním fotkou. Vaše fotografie pejska může nejlépe vyniknout na čistě bílém hrnku, ale také může vypadat stylově, pokud si zvolíte například

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18226
Produktů
200
Kategorií
153
Značek