Jack Milles unisex čepice s LED světlem - černá

Produkt Jack Milles unisex čepice s LED světlem - černá z kategorie zimní čepice od výrobce Jack Milles najdete na Trikoland.cz za 225 Kč. Celý popis 225 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Unisex čepice se zabudovaným světlem je praktický doplněk pro venkovní aktivity, jako jsou například turistika, běh nebo cyklistika. Čepice je vyrobena z nylonu a polyesteru, což zajišťuje její odolnost a ochranu před povětrnostními vlivy.

Čepice má zabudované světlo, které lze aktivovat pomocí tlačítka umístěného v prostředku. Světlo může být nastaveno na různé režimy, jako například blikání nebo stálé svícení, což poskytuje dostatečné osvětlení pro venkovní aktivity za šera nebo v noci.

Čepice má univerzální velikost, která by měla být vhodná pro většinu dospělých a straších dětí. Černá barva dodává čepici moderní a střídmý vzhled, což ji činí vhodnou pro různé příležitosti.

Tento doplněk se hodí pro všechny, kteří si chtějí užít své aktivity v temných podmínkách a zároveň chtějí být viděni ostatními účastníky na cestách.

Výška 21 cm x šířka 19 cm (volně položena) 

Vlastnosti produktu

Pro koho:Unisex
Barva:Černá
Materiál:Nylon/Polyester
Ean: 8717924286084 Značka: Jack Milles Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek