Keramický hrneček Táta úřední hodiny - originální dárek

Produkt Keramický hrneček Táta úřední hodiny - originální dárek z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tátové, máme pro vás dokonalý hrneček, které vám připomene jednoduchý a jasný rozvrh ve vašem domácím životě. Představujeme vám hrneček s názvem – otcovy úřední hodiny. Na hrnečku je natištěn text, který vás rozesměje a zároveň vyjádří vaši roli jako tatínka. Ano, to jste dobře pochopili! Od pondělí do pátku (17:00 - 17:30) je váš úkol nezaměnitelný a vykonáváte jej s největší oporou. V těchto dnech jste hlavním společníkem, učitelem, rádcem a superhrdinou svých dětí. Vaše žena a matka dětí však přebírá tento úkol mimo úřední hodiny. Vyroben z kvalitní keramiky s důrazem na detail.  Takže, pokud chcete mít hrneček, který mluví za vás a připomíná všem, že otcové mají také své vlastní úřední hodiny, neváhejte a objednejte. Skvělý dárek na narozeniny nebo Vánoce.

Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek