Keramický hrnek Jsem kurva dobrej táta - skvělý dárek pro tatínky

Produkt Keramický hrnek Jsem kurva dobrej táta - skvělý dárek pro tatínky z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 209 Kč. Celý popis 209 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Našli jsme hrnek, který má potenciál vám zpříjemnit každý den, a to se špetkou humoru. Představujeme vám náš vtipný hrnek s nápisem Jsem kurva dobrej táta. Tento hrníček je nejen vtipný, ale také stylový a praktický dárek, který můžete věnovat svému tatínkovi na narozeniny, k Vánocům nebo kdekoli jinde, kde chcete přinést úsměv na obličej. Tento hrnek je vyroben z vysoce kvalitní keramiky a má dostatečný objem k tomu, aby vám poskytl vaši oblíbenou kávu, čaj nebo jiný nápoj. Jeho ergonomický design a ztvrdlé ucho zajišťují pohodlné držení. Navíc, tento hrnek je vhodný nejen pro domácí použití, ale také pro práci. Můžete si ho vzít s sebou do kanceláře a každým dnem si připomenout, že i když jste na pracovišti, vaše rodičovství je to, co dělá z vás opravdu dobrého otce. Tak proč nepřidat trochu vtipu a horka do každodenního života? Ať je každé ráno s tímto hrníčkem ještě lepší!"

Hrnek je k dostání v několika barevných variantách. Pokud by jste chtěli jinou barvu hrnku nebo potisku, napište nám na email info@beztvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek