Keramický hrnek s motivem Moto Guzzi

Produkt Keramický hrnek s motivem Moto Guzzi z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám exkluzivní keramický hrnek s jedinečným motivem od legendární značky Moto Guzzi. Tento hrnek spojuje eleganci, styl a vášeň pro motocykly do jednoho nádherného designu, který zaujme každého milovníka této ikonické značky. Hrníček je vyroben z vysokokvalitní keramiky, která zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Jeho oblý tvar a ergonomická rukojeť přidávají pohodlí a eleganci do každodenního užívání. Kromě toho je hrnek vhodný do myčky nádobí a mikrovlnné trouby, což usnadňuje jeho údržbu a používání. Motiv Moto Guzzi na hrnku je precizně proveden s důrazem na detaily. Každý milovník této legendární značky si tak může vychutnat svůj oblíbený nápoj ve stylu. Buďte vždy spojeni s vaší vášní pro motocykly, ať jste doma nebo v kanceláři. Tento keramický hrnek s motivem Moto Guzzi je také skvělým dárkem pro vašeho přítele či rodinného člena, který sdílí vaši lásku k motocyklům. Přineste do svého každodenního života dávku nadšení a stylu s tímto unikátním hrnkem od Moto Guzzi.

Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek