Keramický hrnek s námětem filmu - Drž to pořádně, nebo ti jednu fláknu!

Produkt Keramický hrnek s námětem filmu - Drž to pořádně, nebo ti jednu fláknu! z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělý keramický hrnek s legendárním nápisem "Drž to pořádně, nebo ti jednu fláknu!". Tento keramický hrnek na námět oblíbeného filmu Slunce, seno, jahody je ideální volbou pro fanoušky českých kultovních filmůSlunce, seno, jahody je česká filmová komedie z roku 1984 režiséra Zdeňka Trošky. Snímek byl natočen a situován do malé jihočeské vesnice Hoštice. Vzhledem k úspěchu filmu vznikla další dvě pokračování, Slunce seno a pár facek v roce 1989 a Slunce, seno. erotika v roce 1991. Potisk na přední straně zobrazuje ikonickou postavu, která vás zaručeně vrátí do děje tohoto filmu. Dejte svému ránu dávku retro nálady s tímto originálním hrnečkem, který upoutá pozornost okolí a jistě Vám připomene, proč je Slunce, seno, jahody tak oblíbené dodnes. Keramický hrnek je skvělým dárkem pro různé příležitosti jako narozeniny, Vánoce nebo jako projev lásky k někomu blízkému. Hrneček se hodí jak na doma tak do práce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit hrnek v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě hrnku nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek