keramický hrnek s námětem filmu - Nebudeme se pouštět do žádnejch větších akcí.

Produkt keramický hrnek s námětem filmu - Nebudeme se pouštět do žádnejch větších akcí. z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč 269 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Skvělý keramický hrnek s legendárním nápisem "Nebudeme se pouštět do žádnejch větších akcí!". Tento keramický hrnek na námět filmu Jáchyme, hoď ho do stroje je ideální volbou pro fanoušky českých kultovních filmůJáchyme, hoď ho do stroje je československá filmová komedie z roku 1974, natočená režisérem Oldřichem Lipským. Hrdinou filmu je roztržitý mladý automechanik František Koudelka (hraje Luděk Sobota), který si začne řídit život podle počítačem sestaveného „kondiciogramu“, takže období nejistoty v jeho životě střídají lepší dny a naopak. Keramický hrneček je skvělým dárkem pro různé příležitosti jako narozeniny, Vánoce nebo jako projev lásky k někomu blízkému. Hrneček se hodí jak na doma tak do práce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit hrnek v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě hrnku nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek