Keramický hrnek s potiskem Lionel Messi - hrnek pro milovníky fotbalu

Produkt Keramický hrnek s potiskem Lionel Messi - hrnek pro milovníky fotbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Keramický hrnek s motivem Messiho je nejen praktickým nádobím pro váš oblíbený horký nápoj, ale také výrazem vášně pro fotbal a obdivu k jednomu z největších fotbalových talentů všech dob. Motiv Lionela Messiho na tomto hrnku zobrazuje ikonického hráče. Grafika je provedena s detailní péčí a zachycuje esenci Messiho stylu a vynikajícího umění na fotbalovém hřišti. Hrnek je vyroben z kvalitní keramiky, což zaručuje nejen dlouhou životnost, ale také perfektní tepelnou izolaci pro váš oblíbený nápoj. Jeho ergonomický tvar a pohodlná ucha umožňují snadné držení a pití, což ho činí ideálním společníkem pro každý okamžik vašeho dne. Přidejte trochu fotbalového kouzla do vaší každodennosti s keramickým hrnkem s motivem Messiho. Buďte součástí fotbalové legendy a nechte svůj šálek každé ráno ozdobit obličej jednoho z největších hráčů v historii.

Na našem eshopu můžete standardně koupit hrnek v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě hrnku nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Tmavá modrá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek