Kono nepromokavý PVC potahovaný roll-top batoh - šedý - 17L

Produkt Kono nepromokavý PVC potahovaný roll-top batoh - šedý - 17L z kategorie batohy od výrobce Kono najdete na Trikoland.cz za 650 Kč. Celý popis 650 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Moderní a velice praktický batoh potažený voděodolným materiálem PVC, v oblíbeném ROLL-TOP designu. V šedém provedení. 

Materiál:
Vnější materiál: polyester potažený PVC
Vnitřní materiál: 900D polyester
Čistěte pouze vlhkým hadříkem


Rozměry:
28 cm (D) * 13 cm (Š) * 47 cm (V) ; 0,49 kg (Všechny míry jsou vnější, vnitřní se mohou lišit přibližně o 1-2 cm)
Dostatek prostoru pro vaše nezbytnosti: telefon, peněženku, klíče a kosmetiku/toaletní potřeby.
Dostatečně velký pro láhev s vodou, skládací deštník, digitální zařízení s časopisy A4 (15,6palcový notebook, poznámkový blok, tablet, powerbanka, Kindle) atd.


Funkce:
Charakteristickým rysem tohoto batohu je jeho konstrukce z polyesterové tkaniny potažená PVC, která je známá pro vynikající odolnost proti vodě a oděru. To zajišťuje, že obsah zůstane chráněn před tekutinami a zvyšuje celkovou odolnost a životnost batohu, což z něj činí spolehlivou volbu pro různá použití.
Na předním panelu batohu je vyhrazená přihrádka na zip vybavená voděodolným zipem. Tato přihrádka je ideální pro uložení věcí, ke kterým potřebujete rychlý přístup, jako je telefon, peněženka nebo klíče. Nemusíte se bát, že voda prosákne a poškodí vaše cennosti.
Na obou stranách batohu najdete praktické kapsy. Tyto kapsy jsou ideální pro uložení lahví s vodou, deštníků nebo jiných předmětů, které chcete mít na cestách snadno dostupné.
Hlavní komora batohu je zajištěna spolehlivou zacvakávací přezkou. To zajišťuje, že vaše věci zůstanou v bezpečí a chráněny po celou dobu vaší cesty a zároveň poskytuje snadný přístup, když je potřebujete.
Uvnitř hlavní komory najdete přehledné vnitřní uspořádání. Na předním panelu je kapsa na zip a další kapsa, která poskytuje prostor pro menší předměty, jako jsou pera a osobní doplňky. Zadní panel se může pochlubit vyhrazeným pouzdrem na notebook, do kterého se vejde 15,6 palcový notebook, a nabízí tak bezpečné úložiště pro vaše technologické nezbytnosti.
Díky mnoha přihrádkám a promyšlenému designu je ideálním společníkem pro ty, kteří hledají v batohu styl i praktičnost. 

EM2111-1920x650

Vlastnosti produktu

Pro koho:Unisex
Barva:Šedá
Materiál:100% Polyester
Materiál:PVC
Objem (l):17
Ean: 6975410868714 Značka: Kono Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek