KONO plátěný outdoorový batoh - zelený - 18L

Produkt KONO plátěný outdoorový batoh - zelený - 18L z kategorie batohy od výrobce Kono najdete na Trikoland.cz za 690 Kč. Celý popis 690 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyroben z vysoce kvalitního plátna.

Rozměry: 30 cm x 15 cm x 40 cm / 18L

Obsahuje: Hlavní složku zavírání na stahovací šňůru, a magnetický knoflíky, 3 přední kapsy na zip, jednu vnitřní na zip a dvě otevřené

EM2111-1920x650

O značce KONO

Oficiální designér, výrobce a distributor značek Miss Lulu a Kono. Usilovně pracující na tom, aby drželi krok s nejnovějšími módními trendy; aby vám přinesly nádherné produkty za konkurenceschopné ceny. Obstarávají obchody všech typů a velikostí, přičemž jejich produkty se prodávají na různých místech po celé Evropě. S mnoha novými butiky a online obchody každý měsíc zásobují Miss Lulu a Kono. Tyto úžasné kabelky se stávají všeobecně uznávanějším jménem v cenově dostupném světě módy.

Vyrábějí široký sortiment nádherných kabelek, tašek, batohů, peněženek a doplňků; zajistit neustále se vyvíjející sortiment úžasných módních produktů. Od elegantních a klasických kabelek až po roztomilé a šik kabelky; jsme si jisti, že máme na skladě něco pro každého.

Poměrně nová značka Kono přitahuje každým dnem více pozornosti, přičemž její vyvíjející se řada kufrů a batohů získává skvělé recenze pro svoji odolnost a design.

Vlastnosti produktu

Pro koho:Pánské
Barva:Zelená
Materiál:Plátno
Objem (l):18
Značka: Kono Prodejce: Ráj triček
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek