Kšiltovka s potiskem tým nevěsty - na rozlučku se svobodou

Produkt Kšiltovka s potiskem tým nevěsty - na rozlučku se svobodou z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Elegantní a neodolatelně stylová, to je naše dámská kšiltovka na rozlučku se svobodou s nápisem "Tým Nevěsty". Tento nápaditý doplněk zaručuje, že budete vyzařovat šarm a sofistikovanost během celého večera. Vytvořená s péčí o detaily, tato kšiltovka je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlnost a trvanlivost. Kromě toho je kšiltovka navržena tak, aby byla univerzálně stvořená pro ženy všech věkových kategorií, což z ní činí skvělý dárek pro každou budoucí nevěstu. Nosit tuto kšiltovku na rozlučce se svobodou znamená vyjádřit svou radost, vášeň a přátelství. Bez ohledu na to, zda jste organizátorkou nebo členkou "Týmu Nevěsty", tato kšiltovka dodá vašemu outfitu tu správnou dávku elegance a stylu. Buďte středem pozornosti a uchovejte si tyto vzpomínky na nezapomenutelnou noc s touto jedinečnou dámskou kšiltovkou na rozlučku se svobodou.

Ať už si vybere klasickou černou pro elegantní vzhled, zářivou růžovou pro výraznost nebo jakoukoli jinou barvu, tato kšiltovka dodává šmrnc každému outfitu. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:20,5×11 cm
Prodejce: Bezva triko
18850
Produktů
205
Kategorií
160
Značek